Abteilung 502 thinners

Abteilung 502 heeft het assortiment aan olieverf aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor bedient ze meer modelbouwers die zich bezighouden met militaire modelbouw, maar ook bijvoorbeeld met (ruimte)schepen, vliegtuigen en figuren.

 

Abteilung 502 brengt niet alleen een grote range van exclusieve kleuren olieverf voor de modelbouwer. Het product is uniek vanwege de samenstelling en verhoudingen olie en hoge kwaliteit pigment. Het is juist deze samenstelling die van het allergrootste belang is voor dit product – het maakt een extreem realistische afwerking van modellen mogelijk, wat niet mogelijk is met olieverf die gebruikt worden voor o.a. het schilderen op doek.


Over Abteilung 502:

Abteilung 502 is door de tijd heen bekend geworden als een merk met kwalitatief hoogstaande producten, die bruikbaar zijn voor allerlei modellen.

Sinds 2016 is Abteilung 502 een onafhankelijk merk dat onder de “paraplu” van AK-Interactive valt.

Het merk heeft als doelstelling om zich verder te ontwikkelen en modelbouwers kwalitatief het beste product te geven dat ze zich kunnen wensen: Abteilung 502 ontwikkelt en brengt alleen nog producten op de markt met de behoeften van de modelbouwer in het achterhoofd, en doet geen concessies als het op kwaliteit aankomt.

 

Naast het standaardassortiment dat je reeds kent van Abteilung 502, behoort ook naslagwerk (boeken, handleidingen en unieke publicaties) tot het assortiment.

Het team van Abteilung 502 gaat continue tot het uiterste om voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen die de modelbouwwereld verder laten groeien.


Wij hebben standaard niet een al te grote voorraad Abteilung producten.
​Uiteraard kunnen wij alles voor u bestellen.

Mocht u vragen hebben of kleur/weathering advies willen hebben, wij staan graag voor u klaar.

 • Matt Effect Thinner 100 ml ABT112
  Matt Effect Thinner 100 ml ABT112
  € 5,50
 • Fast Dry Thinner 100 ml ABT113
  Fast Dry Thinner 100 ml ABT113
  € 5,50
philotrain
© 2017 - 2019 Veldman Modelbouw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel